Přejít k obsahu webu

O obhájcích

31 srpna, 2017
by
Všichni se můžeme shodnout na tom, že mnozí na našem světě spáchali příšerné zločiny, ale ať už na to pohlížíte jakkoliv, existuje jedna skupina, jež v tomto kontextu jakožto zločinnější, krutější a odpornější vyčnívá i ve srovnání s komunisty (vrahy desítek milionů). Ano, samozřejmě hovořím o křesťanstvu: nejhorším ničiteli kultury, náboženství, tradic a národů i ras. Křesťanstvo téměř vyhubilo původní severoamerické obyvatelstvo a jejich kulturu a  je či bylo původcem strašlivých hladomorů, válek a destrukcí v Africe i Asii. Neznamenalo však o nic menší katastrofu pro naši Evropu. Ve skutečnosti bylo horší pro Evropu než pro kohokoliv jiného.

Obhájci Hitlerova Německa jsou vězněni, démonizováni, strkáni do klády  a zbavování všech občanských práv, avšak obhájci komunismu a křesťanství jsou en masse najímáni, aby učili naše děti, bavili nás v televizních a rozhlasových pořadech a předkládali nám zprávy tak, jak jak se jim to hodí. Činí tak, protože pracují pro téhož nepřítele; pro ty, kteří stojí za oběma těmito nástroji genocidy.

Dnešní Evropa procitá. Ve skutečnosti pomalu procitáme už od renesance; pohanské (evropské) ideály a ideje se navrací a znovu rozněcují v Evropě ducha života. Již neuctíváme smrt a destrukci; už nemáme v plánu opustit tuto planetu kvůli jakémusi fiktivnímu a naprosto nesmyslnému  “Ráji”; již se nestaráme pouze o svou vlastní spásu a odpuštění, za hříchy, které jsme nikdy nespáchali; již se nepohřbíváme v odporu vůči sobě samým a nežebráme o odpuštění za to, že jsme Evropané; již neuctíváme jakéhosi zlého demiurga hebrejského původu; již se nepodílíme na degradaci a destrukci nás samotných a všeho, co je nám drahé. Ano, více a více Evropanů procitá a přijímá  svou vlastní  přirozenost! Více a více z nás se stává úplnou lidskou bytostí; evropskou myslí a duchem v evropském těle. Zavrhujeme špínu pouštních národů a jejich mezinárodní psychózu; jejich zparchantělé ideje.

V tomto procesu procitání mezi sebou vídáme obhájce křesťanství a ostatních genocidních nástrojů, navržených k tomu, aby nás vyřídily, ukazujíce snahu přimět nás, abychom odpustili a zapomněli a dál tolerovali zlo v našem světě.

Ano, mnozí křesťané rovněž procitají a teoreticky by se k nám měli přidat a odvrhnout židovské jho, ale neudělají to; místo toho přicházejí s omluvami za lpění na svém hebrejském “náboženství”. Zavírají před realitou oči a skutečně dál asistují naším nepřátelům  – a zajišťují jim budoucnost v Evropě. Nechtějí to dělat. Nevědí, že to dělají. Ale dělají to. 

Neexistuje obhajoba pro to, co křesťané dělali a dělají Evropě  – a rovněž jiným na světě. Není na tomto světě omluva za to, co činí. Nejsou na tomto světě nic než destruktivní a genocidní silou již od vytvoření jejich tzv. “náboženství”. Vše dobré, co bylo v rámci křesťanstva vytvořeno či vykonáno, nevzešlo jako důsledek křesťanství, ale navzdory němu. Evropa nepřežila díky křesťanstvu, ale navzdory němu. Každý dobrý člověk, který je křesťanem, není dobrý díky křesťanství, ale navzdory němu. Křesťanství je pro tento svět jedem, morem soužícím Zemi, virem napadajícím a zabíjejícím nevinné, špína, jež nás znečišťuje a nic jiného, a podle toho se sní musí nakládat. Bylo vytvořeno, jako nástroj k našemu zničení a také ničím jiným není. 

Drazí dobří křesťané; vím, že většina z vás jsou dobří lidé, dobří až do hloubi duše, a že chcete konat dobro, avšak nemůžete, pokud jste připoutáni svým nenávistným židovským náboženstvím ke zlu. Kamkoliv jdete, nesete s sebou onen nástroj smrti. Cokoliv dobrého a správného konáte, činíte ve jménu onoho nástroje destrukce a takto ho posilujete.

Odvrhněte jej a vraťte se k Evropě! Podržte si vše dobré, co jste viděli v křesťanství, protože to všechno se nalézá rovněž v Evropě; spravedlnost, laskavost, zákon a ušlechtilost, to vše je vzato z našeho starého náboženství  – aby dobré Evropany nalákali [česky] od tohoto neblahého křesťanského kultu. Aby je nalákali a učinili z nich ničitele a vrahy Evropy.

Křesťanství selhalo, ačkoliv se křesťané snažili Evropu zničit a Evropany vraždili více než tisíc let. Evropa tu stále je. Zatím. Moho by se to změnit a mohlo by se to změnit už brzy  – pokud Evropa neprocitne, nepovstane a neodvhrne židovské jho: feminismus, kapitalismus, materialismus, “toleranci”, internacionalismus, socialismus, humanismus atd., ale v neposlední řadě křesťanství.

Není omluvy pro to, co křesťané Evropě udělali, a není omluvy pro žádné Evropany, kteří na tomto opovrženíhodném židovském kultu nenávisti a smrti lpí. 

Evropa je pohanská. Všichni jsme krví pohané [česky]. Sláva Evropě! Slávu a radost!

Varg Vikernes
26. července 2013
přeloženo z: www.thuleanperspective.com

One Comment leave one →
  1. Kaňka permalink
    31 srpna, 2017 21:48

    Co je ještě ubožejší než šábes gój? Debilní navedenej šábes gój. Varg je zářným příkladem poskoka Židů a tím, že kálí do vlastního hnízda namísto toho aby ho čistil pracuje jen a jen pro ně.
    Bohové chraňte nás před debilníma kreténskejma zmrdama jako Varg Vikernes protože jen imbecilové jeho ražení jsou schopni vyhodit do vzduchu barák ve kterým žijou, namísto toho aby ho pomalu citlivě a trpělivě uváděli do přijatelnějšího stavu.

Napsat komentář