Přejít k obsahu webu

Hudba

Na níže uvedeném odkazu naleznete průběžně aktualizovaný archiv alb v MP3. V rolítku lze zvolit zobrazení seznamu dle data přidání, v abecedním pořadí dle názvu interpreta, dle počtu stažení či velikosti souboru. Případné žádosti o zveřejnění uploadu směřujte na náš mail.

http://www.uloz.to/m/algiz/Hudba/

Níže abecedně seřazené linky na diskografie skupin v rámci projektu Pro-White Music Encyclopedia, promajoritně a pronárodně orientovaných interpretů. Po rozkliknutí popisek pod soubory uvádí základní info o skupině (zemi původu, žánr, rozpětí diskografie) a seznam alb, která archiv obsahuje.

#
08-15 (DE)
270 Bis (IT)
A
A.D.L. 122 (IT)
Act Of Violence (DE)
Adler (CZ)
Agrese 95 (CZ)
Amici Del Vento (IT)
André Lüders (DE)
Angriff (SE)
Angry Aryans (US)
Annett (DE)
Antica Tradizione (IT)
Archivum (HU)
Arianrhod (FR)
Arische Jugend (DE)
Arisches Blut [Daniel Eggers project]
Arma Blanca (SP)
Armco (IT)
Aryan Brotherhood (DE)
Attack (US)
Attack (Útok) (CZ)
Aufbruch (DE)
Aufmarsch (DE)
Aufstieg (DE)
Avalon (UK)
Axis Mundi (SP)

Archivy slouží pouze ke studijním účelům.

Upozornění:
Tyto stránky nehostují žádné audiovizuální  soubory ani jiné dokumenty, na něž se může vztahovat autorský zákon. Pouze odkazují na jiné servery, jejichž podmínky určuje vždy vlastník odkazovaného serveru. Odkazy na zmíněných serverech jsou přidávány uživateli, a proto provozovatel těchto stránek nenese zodpovědnost za takto přidaný obsah na serverech třetích stran.

komentářů 27 leave one →
  1. morgarath permalink
    13 července, 2017 18:27

    Jsem rád, že žijeme v tak krásné a svobodné společnosti, která nás chrání před těmito zlými hudebními uskupeními a říká nám, co smíme a nesmíme poslouchat. Máme tak víc času na ostatní věci, kupříkladu pomáhat teroristům (pardon, uprchlíkům) dostat se k nám do naší svaté země…

  2. 13 července, 2017 18:00

    Morgarath:
    Jak jsem postahoval, tak uploaduju :-) Ve verzi bez coveru Burzum je EP Dub Buk ke stažení i zde, patrně se prostě jedná o jiné vydání:
    http://dark-world.ru/albums/Dub-Buk-Under-The-Solar-Sign-EP.php
    V této sekci patrně už nebude přibývat vůbec nic, protože politická korektnost uloz.to dosáhla té úrovně, že vymazali veškeré diskografie skupin počínajících písmenem B, ještě než jsem zde linky na tyto soukromé soubory zveřejnil. Takže se jedná jen o mrhání časem a energií, které je lépe směrovat jinam.

  3. morgarath permalink
    9 června, 2017 04:25

    Není něco špatně na albu Dub Buk – Under the Solar Sign? Jelikož tam nemáte nikde cover Jesu Dod od Burzum, metal archives ho tam má. https://www.metal-archives.com/albums/Dub_Buk/Under_the_Solar_Sign/340663

  4. morgarath permalink
    29 května, 2017 15:08

    Přibude i nějaký neofolk, martial industrial? Např. Arditi, Waffenruhe, atd.?

  5. Lyristes permalink
    31 srpna, 2016 10:37

    Wolf: Nejsem pohoršen, můj příspěvek vyzněl asi moc hystericky, ale hudba skupiny Ortel na mě působí jako takový Kabát s pro-národními texty, tzn. jednoduchá „hospodská“ muzika. V Evropě jsou mnohem lepší kapely (teď mě napadá např. Bronson z Itálie nebo Übermensch z Německa, o moc víc jich neznám, neb preferuji spíše vážnou hudbu), nehledě na to, že existují mnohem propracovanějšími hudební žánry – neofolk a martial industrial. A abych to na závěr odlehčil, nemůžu brát vážně člověka, co drží obráceně českou vlajku a nosí kožené kalhoty :-).

  6. 29 srpna, 2016 18:50

    Lyristes: Pohoršen? Přece nejde ignorovat pronárodní skupinu, jejíž zpěvák to v anketách dotáhl 2. místem ve Slavíkovi 2015 u nás zatím nejdál… Jen tak dál!

  7. Lyristes permalink
    7 srpna, 2016 18:09

    Ortel? To myslíte vážně?

Napsat komentář