Přejít k obsahu webu

Politická korektnost – kam až to zajde?

15 dubna, 2010
by

Tak nám asi zakážou Mikeše. Přeji si to Cikáni a procikánští aktivisté, a těm nelze odporovat. Fuj, to by byl přeci rasismus. Co na tom, že Mikeš je kocour černý jako bota, s těma Cikánama to prostě přehnal. Kdyby aspoň použil výraz Rómové, že tento novotvar nikdo v té době neznal, nevadí. Kniha se dá přeci přepsat, doplnit vysvětlením či alespoň předmluvou.

Stvůra zvaná politická korektnost nám graduje do obludných rozměrů. To, co by každý před pár lety považoval za sci-fi, stává se realitou. Knihy se dávají na index, lidé zavírají, všude se to hemží udavači. Tohle je znak totality, ale mi zde máme přece tu báječnou demokracii. Podivné! Zřejmě ne, většina lidu tomu věří. Hlavní je přeci, že jsou obchody přecpány zbytečnými cetkami k prasknutí.

Ještě, že se Cikáni neodkoktali dále. Zjistili by, jak Mikeš má za kamaráda bílého kocourka Nácíčka. No to už je vrchol! Ladu vykopat z hrobu a dát na pranýř. Že to už přeháním! Ani moc ne. Vždyť jsme běžně svědky vytahování starých senilních dědulů z domovů důchodců a jejich souzení za dávno zapomenuté 70 let staré válečné excesy. Hanobit mrtvé, přepisovat dějiny lze rovněž a rozhodně se to nebude dít poprvé.

A tak se možná časem dozvíme, že s praotcem Čechem na Říp vystoupil i jeho věrný přítel praotec Róm. Kněžna Libuše byla lesba a propagovala feminismus. Husité bojovali nejen za přijímaní pod obojí, ale i za možnost praktikovat islám. Habsburkové se osvícenecky snažili vytvořit multietnický a multikulturní stát. Fantazii se meze nekladou, stačí to párkrát říci v TV a stane se to pravdou. My starší se budeme bát Mikeše zmínit, děti si najdou nové hrdiny, předložené jim korektním Hollywoodem. Pokud se tedy po vzoru předchozích příkladů z přátelství černého Mikeše a bílého Nácíčka nestane vzor mezirasového soužití, nejlépe s homosexuálním nádechem.

Milý Mikeši, než odejdeš do ústraní, pochop jen prosím jedno. Ti lidé, co tě ukradli, nejsou Cikáni. Jsou to Havlové, Schwarzenberci, Topolánci, Paroubci a další. Prostě grázlové, co nedbají na vlastní lid, nýbrž na přání svých hybatelů v pozadí, těch s kterými přichází útisk zvaný politická korektnost.

komentářů 8 leave one →
  1. Orel permalink
    24 dubna, 2010 00:49

    Přesně tak, jak psal pan Novopatriot. Nejlepší bylo, když političtí korektníci jakousi píseň „bělejší než sníh, ó Pane“ změnili na „čistší než sníh, ó Pane“, aby se nedotkli černochů:-)

  2. 16 dubna, 2010 20:50

    Jak tak koukám na Facebok s tématem „zachraňte hocoura Mikeše“, tak vidím, že je tam dnes (pátek) v 20 38 hodin 146 648 příznivců (mimo pár slídilů, jak psali u Kostlána). Nemám tedy strach z toho, že by si národ nechal vzít svoji kulturu. Na druhou stranu asi nejde o to, že by Mikeše (a spol.) zakázali všeobecně, spíš ho jen nepustí do škol a pokud ano, tak jen z propagandistickým komentářem (rasista). Tématem se zabývá i D-Fens, takže kdo nezná historku o zmiňovaných včelích medvídcích tak tady je článek:
    http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009072001

  3. 16 dubna, 2010 19:46

    Krásnej a pravdivej článek….politická korektnost si na západě dovoluje mnohem víc než tady, ale postupně se to zkoušej praktikovat. Nedávno jsem třeba četl, že v USA je už běžnou praxí přepisovat bibli tak, aby byla genderově korektní. Když tedy někam dříve šli „muži“, dnes už tam jsou jen „lidé“, protože je to tak korektnější….Mikeš s Nácíčkem a včelí medvídci jsou jen hooodně slabej odvar toho, co se tady možná za čas bude dít, pokud se proti tomu dostatečně velká část národa nepostaví…

  4. Athelstan permalink
    16 dubna, 2010 17:03

    Pamatujete si někdo na ‚kauzu‘ včelích medvídků, kterak Čmelda a Brumda zvesela zpívali politicky nekorektní song ,,Nás by tak nejvíc vábilo, natírat celý svět nabílo..“? Dnes má kocour Mikeš úplně stejný problém..Ostatně, v západní Evropě před lety problěha kauza z velmi podobného těsty, kdy byla do pozice ‚rasisty‘ a ‚xenofoba‘ pasována jiná komiksová postava, reportér Tintin za to, že se poněkud nepatřičně vyjádřil v díle nazvaném Tintin v Kongu na adresu místních domorodců, na které nahlížel jako na necivilizované divochy..
    Nu vod, tak tedy doháníme a možna i předháníme západní Evropu, ale ve sférách, které představují to nejhorší z dnešní západní civilizace, co si vůbec jedinec může představit. Novodobými nepřáteli státu nejsou jen a pouze lidé z masa a kostí, ale i fiktivní postavičky z kreslených knih. Ona by to byla i docela sranda, kdyby to nebylo mysleno vážně..

  5. Ahaman permalink
    16 dubna, 2010 10:56

    Tohle je jen začátek. Počítám, že uvědomělí multikulťáci začnou systematicky cenzurovat veškerou českou literaturu a na exemplárních případech převychovávat max. počet obyvatel. Bude to velmi otravné a bude to trvat léta.

  6. Thor Perun Bílý permalink
    15 dubna, 2010 21:59

    :D :D
    Prej chtějí aby zakázali Ladu vůbec. Prej se kvůli tomu cigani stěhujou pryč.

  7. Sloven permalink
    15 dubna, 2010 21:29

    Před časem se mi do rukou dostal jistý závažný dokument a tam bylo uvedeno že kocour Mikeš byl kolaborant a na sklonku 2.světové války se nechal naverbovat do nechvalně známé jednotky waffen SS Dirlewanger kde se proslavil jako jeden s nejlepších lovců partizánů.Po skončení války se ukrýval na území zdevastované říše kde se posléze dostal do rukou KGB.Před jistou smrtí ho zachránilo to že se upsal KGB jako její tajný agent…

Napsat komentář