Přejít k obsahu webu

Svazák, křesťan a hlavně blb

4 listopadu, 2010
by

Nedávno mě tak trochu rozohnil článek na serveru Týden.cz ( -zde- ), ve kterém se Nečas razantně zastal vojáků v zahraničních misích. Kdy dokonce kromě obvyklých žvástů o plnění závazků a povinnosti (Plnění jaké povinnosti? – to nám již nikdo nevysvětluje) i prohlásil, že tito žoldáci dle něj: „nasazují zdraví a životy pro bezpečí ve střední Evropě, jsou to přesvědčení patrioti.“ Zde zřejmě myslel, že se jedná stejně jako v jeho případě o USraelské patrioty.

Ponechme motivy vojáků jdoucích do těchto misí (zřejmě v naprosté většině je zde motiv jediný, a to finanční) jejich svědomí a zaměřme se jednoho servilního hlupáka, co nám nyní dělá premiéra. O jeho až fanatickém funkcionaření ve fakultním výboru komunistického SSM a Svazu Československo-sovětského přátelství se v oficiálním tisku nedočteme. Stejně tak o „údajném“ působení jeho otce v STB (Nečas Jaroslav 26.3 1936 KTS; A 28969 Petr 29. 11. 1977 OO-MV Uherské Hradiště)  Ostatně to by se takto muselo psát o většině dnešních, ať už pravicových či levicových politiků. Zde měl Milouš Jakeš zřejmě jednoznačnou pravdu, když blekotal o sametové frašce něco ve stylu, že došlo tehdy k pouhému převratu „komunistických kariéristů a STBáku vůči komunistům z přesvědčení“.

Důsledky tohoto listopadového podvodu neseme stále a ještě poneseme dlouho. Nejde jen o rozkradení národního bohatství veksláky a kryptokomunisty, ale i celkovou devastaci morálky společnosti. Proto vždy teču při sledování „retro“ pořadů, jak v nich nějaká fiflena ze zbohatlické rodiny švitoří, jak za komunistů platilo heslo: „Kdo nekrade okrádá rodinu“. Dnes snad tohle heslo neplatí? Naopak, dříve se kradlo v tisících, stavební materiál atd. Dnes se defraudují a tunelují miliardy a ticho po pěšině. O tom současnému režimu loajální a přeplácení novináři nenapíši, radši se budou babrat v nějaké více než 20 let staré minulosti a i zde o některých souvislostech raději pomlčí.

V každé společnosti se vyskytují kariéristé, kteří budou převlékat kabáty nejen podle ročního období. Stejný typ idiotů v 50. letech minulého století budoval kolchozy a dnes divoký kapitalismus. Těmto prospěchářům nepřijde divné, že se v mládí klaněli komunistické říši a ideologii a dnes o to horlivěji poklonkují kapitalismu a USA. Oni budou dělat vše, co je pro ně výhodné, a je jen na ostatních v jaké míře jim to umožní. A dnešní Systém ovládaný masmédii jim dává více příležitostí než kdy jindy. A lidé mlčí, raději se zabývají trapasy a ubohostmi ze života nějakých celebrit, přesně jak jim je tisk předkládá. Jak dlouho tomu bude? Zřejmě do doby než začne většina rýt hubou v blátě a tam nás ti bezpáteřní kalousci, topolánci, paroubci, fišerové, schwarzenberci a tucty dalších darebáků zřejmě brzy dovedou. A pak si ta apatická mlčící většina bude rvát vlasy za svou nynější netečnost možná již zbytečně. Tu bezduchou konzumní „spokojenost“ si jednou pěkně zaplatíme i s úroky!

komentářů 13 leave one →
  1. echo.3 permalink
    15 června, 2013 14:35

    Potvrzeno !
    :o))

  2. Konrad permalink
    3 března, 2011 23:29

    Miloš: Nevím nic o tom, že by členství v SSM bylo povinné. V roce 1986 mi bylo nabízeno členství, ale s díky jsem odmítnul. Nestalo se nic. A že funkcionáře někdo dělat musel? To ano, ale všichni víme co to bylo za lidi. Je legrační, že ti samí lidé nám dnes káží o „hrůzách“ komunismu a znovu nabytých „svobodách“. Je mi z toho na blití!

  3. Slintal permalink
    25 prosince, 2010 19:50

    Vážený anonymní autore, slintáte nesmysly. Spojujte jméno mého táty s premiérem. Oba dva jsou slušní lidé a je mi líto že podobnými články a žvásty lidem ubližujete. Ing Jaroslav Nečas nar. 26.3.1936 je můj otec , ne otec pana premiéra. Pokud byste měl kvalitní přípravu tohoto článku věděl byste, že pravomocným rozsudkem Nejvyššího soudu byla prokázána neúčast táty na jakýchkoliv aktivitách StB. Styďte se , jen lidem ubližujete!
    ing Jaroslav Nečas nar 23.3.1964, tel 603 447 461

  4. Wolf permalink
    9 prosince, 2010 01:47

    Vážený fanoušku, v oné stužce nejsou ukryty žádné „hakenkrajce“, tedy ani žádné politické poselství, které by většina lidí, možná i vás (?) s oním symbolem běžně spojovala. Jedná se o staré lidové vzory prakříže, vyskytující se např. na slovanských výšivkách. Pokud vás blíže zajímá propojení fenoménu prakříže, slunečního kultu a lidové kultury, odkazuji na velice poučný článek kolegů z webu Slavonie. http://slavonie.org/2009/12/11/prakriz-a-jeho-vyznam/

  5. fanoušek permalink
    9 prosince, 2010 00:30

    Jsem tu jen náhodou. V té „stužce“ vedle jsou ukryty „hakenkrajcy“?

  6. TOHLE SE VÁM POVEDLO permalink
    26 listopadu, 2010 12:32

    Ale podotýkám, že v intimním prostředí facebooku padla pochvala znějící úplně jinak: toto se soudruhům bratrům náckům povedlo! :)))

  7. Rdyn permalink
    7 listopadu, 2010 18:03

    Nečas je jenom další čárka na seznamu. Levice okrade horních 10 000 a střední třídu, pravice okrade chudé a střední třídu, opravdové těžké váhy se tomu všemu chcetají za oponou (pokud vůbec zaregistrovali změnu).

  8. 6 listopadu, 2010 00:14

    Tak co čekáte pánové ?
    Vždyť Nečasovo zjevení bylo jako ranní mlha. Ráno se vzbudíme a máme ji tu. Večer předtím by ji však nikdo nečekal.

    Je jasné, že musí jít o další loutku v podobě kašpárka. Ódéeska potřebovala narychlo osobu vhodnou pro veřejné vystavení. Žádný mafioso svou tvář veřejně neukáže, nechce se přeci časem zdiskreditovat …
    Samozřejmě, že šáhli po někom, kdo je vlastně blb a kdo nepřekazí různé mafiánské břatříčkování uvnitř partaje. Zároveň to ale musí být blb snaživý a prorežimní, aby svým vystupováním udržel vnější (veřejnou) podobu strany.

    Partaj teď vylepuje nějaké bilboardy na kterých je tlačítko s nápisem „reset“. Jen blbec může doufat, že ono tlačítko resetuje mozky soudruhů.

    Vše zůstává při starém, jen je nutné pomocí blbů a propagandy kočírovat „veřejné“ mínění, aby byly u dalších voleb znovu hlasy od ovčanů.

    Současný systém politiky je prostě naprostý humus, s kterým se nemůže kdokoliv slušný ztotožnit…

  9. R.O. permalink
    5 listopadu, 2010 11:58

    Ale ne aktivni

  10. Miloš permalink
    5 listopadu, 2010 11:18

    R.O: I když nemám rád Nečase, a s většinou toho co je v článku souhlasím, tak nevím proč mu vytýkáš že byl v SSM. Členství v SSM přece bylo povinný a někdo funkcionáře dělat musel.

  11. Ludwig Pinsker permalink
    5 listopadu, 2010 07:12

    Pokud tomu člověku jde o bezpečí a životy ve Střední Evropě, tak se má především postarat o to, aby mladí Středoevropani byli motivovaní k zakládání rodin. Třebas tím, že nebude cpát prachy žoldákům, ale dá je matkám na mateřský.

  12. Hlutwig permalink
    5 listopadu, 2010 02:58

    Ano, BLB je ten správný výraz. Tihle snaživci posedlí loajalitou jsou v každém režimu stejní…Je mi hnusno se na ně i jen dívat.

  13. Andy permalink
    4 listopadu, 2010 22:09

    Moc pěkný článek. Když Nečas nastupoval na šéfa ODS, tak jsem si říkal, že aspoň je tam někdo kdo nevypadá jako úplnej blbec, ale je vidět, že oni jsou jenom loutky. Přesně ukázka toho je, že ten zednář Vonda je druhý člověk ve straně.

Napsat komentář